perjantai 12. elokuuta 2011

treenejä

Kevät ja kesä meni treenien vinkkelistä ilahduttavan tehokkaasti ja oletettavasti tästä johtuen etenemistäkin tapahtui. Ohjaaja on ollut erittäin motivoitunut treenaamaan viime syksyn jälkeen. Alunperin tälle vuodelle ei ollut ajatustakaan tosin kilpailla, mutta kummasti sitä on tullut startattua kolmessa eri lajissa. Kiitos kuuluu kaikille ihanille treenikavereille, ketkä ovat motivoineet myös osallistumaan, vaikka suurta sukseeta ei ole aina tullutkaan.

Vaikka tänne ei ole tullut kirjoitettua,  toko, haku, jälki ja paimennus on ollut säännöllistä. "Vanhusten" (8 ja 10 v) kanssa on treenattu tosin enää 1-2 kertaa viikossa, mutta "nuorison" kanssa miltei päivittäin.
Näyttelylaiskuus on sen sijaan hieman vaivannut, vaikka aina on kiva tavata tuttuja ja koiria ja pyörähtää omienkin kanssa kehässä, joten jatkossakin varmasti osallistutaan.

Luonnossa on liikuttu edelleen ja jonkin verran reissattu koirien kanssa kansallispuistoissa jne. Laskeskelin, että esim. Xenan kanssa olen matkustanut kuudessa valtiossa, ja Aksukin on käynyt elämänsä aikana jo seitsemän eri valtion maaperällä..

Kuluneella viikolla toko-treenit: Iita, Riffi, Haru ja Xena ja pelastushaku Riffi & Xena. Paimennusta ja jälkeä aussieille myös. Rio mukana torstaina tokokentän laidalla.